Ben jij er klaar voor?

Is het nu jouw tijd?

Ga jij voor groei, inzicht en/of beweging?

bff 1.0

(cultuur en samenleving; informeel; neologisme)

iemands beste vriend of vriendin voor altijd; hartsvriend of hartsvriendin; boezemvriend of boezemvriendin

Alle prijzen in dit aanbod zijn vrijgesteld van BTW.

Hanneke Jacobs coaching

Je kiest het pakket coaching dat bij jou past, APK of Basiscoaching

Mocht er behoefte zijn aan meer coaching, kan er nog eens een pakket worden geboekt of kunnen er losse sessies worden bijgeboekt.

Elk pakket start mag gestart worden met een gratis online kennismaking. Hierin kan ik jou vertellen hoe ik werk, laat jij mij jouw behoefte weten en besluiten wij nadien of wij aan de slag gaan!

Maar je mag ook direct gaan voor een coachingspakket!

We coachen in Groesbeek, bij mij thuis. Dit betekent dat je door mijn privé zult gaan, hierbij zul je meteen kennismaken met onze enthousiaste en lieve Labrador Gijs.  

Voor jouw eerste sessie, de intake, ontvang je digitaal een intakeformulier. Deze verstuur je mij voorafgaand aan de eerste sessie. Tijdens de eerste sessie van jouw pakket, de intake, bespreken wij de informatie die jij hebt ingevuld op het intakeformulier. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen, zodat aan het einde van de intake de hulpvraag helder is voor ons beiden en we van hieruit doelgericht aan het werk kunnen in de volgende sessies.  De intake zal zo’n 1,5 tot 2 uur duren.

Tussentijds zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden, om ervoor te zorgen dat het coachen aansluit op jouw behoeften. Indien gewenst, stellen wij de doelen bij.

Tijdens de intake ontvang je een coachingsovereenkomst die wij beiden ondertekenen.

Hanneke Jacobs coaching

In mijn coaching kijk ik naar jou. Wat is jouw behoefte? Waar wil jij naar kijken?

Hierbij zet ik oefeningen – werkvormen – vragen in vanuit oa Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Focus en Sensen, systemisch, NLP, Brain Blocks. Ik maak gebruik van de ruimte, gebruik waar kan materiaal, zoals playmobiel poppetjes, zodat jij mag ervaren!

En vanaf mijn coachlocatie, zijn er ook tal van mogelijkheden om gecoacht te worden in de buitenlucht. Natuurgebied De Bruuk, ligt hier vijf minuten vandaan!